Moya en Nando op de Beker van België 2017

Een jaar lang hadden ze hun best gedaan om geselecteerd te geraken. Een prachtig seizoen met mooie resultaten en herinneringen.

Enkele weken geleden mochten we het goede nieuws van hun selectie ontvangen. Met 24 punten was Celine met Nando als 10de in de rangschikking geselecteerd en Kevin met Moya als 17de met 27 punten. Beiden met een gemiddelde van 98/100!

Op 10 september 2017 was het eindelijk zover, het moment waar ze een jaar lang naar toe hadden gewerkt: De Beker van België!

Een mooie en pittige wedstrijd waarbij alle oefeningen doenbaar waren maar toch vol addertjes onder het gras. Ditmaal geen apport die bepaalde wie kampioen zou worden.

Als kennel waren we natuurlijk al trots dat 2 honden uit onze kennel geselecteerd waren. Nog trotser waren we met de resultaten op het kampioenschap zelf!

Celine en Nando behaalden met 92/100 een 5de plaats!

Kevin en Moya met 94/100 een 3de plaats!

Niet alleen prachtige resultaten maar vooral een streling voor het oog om te zien hoe enthousiast de hondjes werkten en de sterke band die ze met hun baasjes hebben!

Moya in actie

Nando in actie

Lees meer: Moya en Nando op de Beker van België 2017

Moya en Nando op het Limburgs kampioenschap 2016

Op 2 oktober 2016 namen Moya en Nando deel aan het Limburgs kampioenschap.

Beiden namen met groot succes deel aan het debutanten programma. Celine en Nando behaalde een mooie score van 96/100. Kevin en Moya stonden na een spannende barage op het podium met een schitterende score van 99/100!

Als kennel kunnen wij alleen maar trots zijn op zulke mooie resultaten! Wij wensen beiden een dikke proficiat en nog veel plezier met hun hondjes!

Lees meer: Moya en Nando op het Limburgs kampioenschap 2016

Nando op de Belgian Winner 2016

Op 25 september 2016 mochten Celine en Nando, na een prachtig seizoen vol mooie resultaten, deelnemen aan de Belgian Winner.

Zij mochten de "eer" van onze kennel "verdedigen" in het debutanten programma. Enkel de 40 beste honden van heel België mogen deelnemen aan de Belgian Winner op basis van selectiecriteria. Een hele eer dus om geselecteerd te worden!

Ook nu bewezen Celine en Nando een sterke combinatie te zijn en ontbrak het Nando niet aan enthousiasme :-)

Samen behaalden ze een schitterende score van 96/100 en stonden ze op het podium met een 3de plaats!

Dikke proficiat aan beiden en blijf zo enthousiast verder werken!

Nando in actie

Lees meer: Nando op de Belgian Winner 2016

Moya behaalt haar brevet

Bloed zweet en ja, ook soms wel eens traantjes heeft het gekost, maar op 23 maart 2014 was het dan zover.

Marleen en Moya traden aan op de Zutendaalse Vrije Hondenschool om hun brevet in het gehoorzaamheidsprogramma af te leggen.

Ondanks een beetje zenuwen tijdens de aanvang van de proef, slaagden beiden met glans voor het brevet. Met een score van 98/100 bewees Moya nog maar eens een super hondje te zijn wanneer het menens is :-)

Lees meer: Moya behaalt haar brevet

Deelname Yenna aan de Beker van België 2013

Op 8 september 2013 was het dan zover. Kevin en Yenna mochten, na een schitterend seizoen in programma 1, aantreden op de Beker van België.

Met amper 24 gespeelde wedstrijden waren ze als 19de in de rangschikking geselecteerd en op het kampioenschap eindigden ze nipt langs het podium op een schitterende 4de plaats met 87/100!

We wensen beiden een dikke proficiat en nog veel plezier en succes in de gehoorzaamheid!

Lees meer: Deelname Yenna aan de Beker van België 2013

Copyright © 2018 From Home Felisha. All Rights Reserved.