Wie zijn wij

onze honden"Wij" bestaan eigenlijk uit 3 mensen: Marleen Huysmans, Eddy Teunen en Kevin Hertenweg.

Ik, Marleen, heb zelf altijd met honden gewerkt. Niet enkel in de gehoorzaamheid maar ook in de show en pakwerk heb ik met verschillende honden gestaan en gewerkt. Gaande van Bouviers en Tibetaanse Terriërs tot Border Collies. Bij deze laatste zijn we nu blijven plakken.

Op wedstrijden in de gehoorzaamheid heb ik mijn man Eddy leren kennen. Hij was (en is nog steeds) keurmeester in de gehoorzaamheid en dit heeft ons samengebracht. Zelf heeft hij ook al jarenlang ervaring met honden en hondensport.

Mijn zoon Kevin is een ander verhaal. Hij is letterlijk in de gehoorzaamheid gegooid. Wegens omstandigheden kon ik, jammer genoeg, eens een wedstrijd met Isha niet zelf lopen. Hij nam het van mij over en op minder dan 1 week heb ik hem alles geleerd wat ik zelf wist. En hij had het super gedaan. Mijn tips en adviezen zijn hem bijgebleven want nu speelt hij zelf wedstrijden met zijn eigen hond. Samen behalen ze goede resultaten.

Ikzelf ben me nu met mijn hond aan het verdiepen in de agility. Eddy en ikzelf hebben onze cursus hondeninstructeur volledig afgerond en kunnen onszelf nu zo noemen. Kevin is aan zijn cursus bezig maar geeft ondertussen wel al les op de hondenschool waar hij zelf traint.

Onze kennel

Het begon eigenlijk eens met "laten we eens een nestje met Isha hebben". Van het 1 nestje kwamen er 2, en van 2... kwam het idee om een kennel te beginnen. Voorlopig kweken we enkel met Isha. In de toekomst zullen er wel meerdere teefjes in huis komen.

Wil je meer weten over onze honden, kijk gerust op hun pagina.