Tibo

tibo

Ik was een Tibetaanse Terriër, geboren op 20 april 2003 en gekocht in een winkel in Luik.

Ik was een vrolijke reu en ook wel wat zot, een echt clowntje. Vandaar dat ik ook wel 'Pipo' werd genoemd.

Mijn baasje was Marleen. Zij heeft met mij nog brevet gespeeld.

Toen ik 1 jaar was, heb ik een hersenbloeding gehad. Hierna was ik niet meer dezelfde. Het vrolijke was er wel nog, maar drukte kon ik niet meer goed verdragen. Daarom besliste mijn baasje, voor mijn eigen bestwil, om niet verder te gaan in de gehoorzaamheid.

Op 18 april 2011 heb ik waarschijnlijk opnieuw een hersenbloeding gekregen. Ik heb me die dag voor het laatst op het gras neergelegd. Ik ben hier in slaap gevallen en niet meer wakker geworden.

Wallace

xtreme van onze eigendroom

Op mijn stamboom heette ik Xtreme van Onze Eigendroom. Ik was een bruin-witte reu, geboren op 7 september 1998 en was een hond van Eddy.

Ik was een rustige en lieve hond. In de hondensport ben ik niet actief geweest.

Toen ik 10 jaar was, werden er bij mij verschillende bolletjes opgemerkt. Er werd vergevorderde lymfeklierkanker vastgesteld.

In mei 2009, een week na de vaststelling, ben ik naar de eeuwige jachtvelden gegaan.

Hailey

hailey of xilver highland

Mijn stamboomnaam was Hailey of Xilver Highland en ik was de eerste hond van Kevin. Een mooie bruine tricolor Border Collie die geboren was op 9 maart 2008.

Ik was geen gemakkelijke hond om op te voeden. Door mijn onvoorspelbaar gedrag naar andere honden toe, was het vaak stress hebben, als ze mij ergens mee naartoe namen. Maar na veel geduld, heel veel training en vooral heel veel liefde, slaagden ze er toch in om met mij dingen gedaan te krijgen. Jammer genoeg hebben ze mij toen moeten laten inslapen.

Op 27 april 2009 ben ik heengegaan, ik was bijna 14 maanden. Ze ontdekten een hersentumor. Deze zorgde ook voor mijn moeilijk en onvoorspelbaar gedrag.

Ondanks alles, ben ik nu nog steeds bij mijn baasje. Wellicht niet in de vorm die hij zou willen, maar wel in een hele mooie urne en in zijn herinneringen.

Quick

quick van onze eigendroom

Mijn officiële naam was Quick van Onze Eigendroom.

Ik was een zwart-witte Border Collie die geboren werd op 30 augustus 1992.

Eddy was mijn baasje. We waren actief in de gehoorzaamheid en hebben nog meegedaan aan de Beker van België in 1997.

Ik was een lieve maar eigenwijze hond. Als iets mij niet aanstond, dan had je het geweten.

Ik heb de mooie leeftijd van 13 jaar bereikt.